Glen of imaalinterrierini Onni

Minun rakas puuhakoirani. Onni tuli luokseni pitkän rodun etsinnän jälkeen sattumalta. Se aloitti taipaleen kanssani seitsemän viikoisena rääpäleenä ja oli vuoden verran ainoana koirana ennen Tessan tuloa. Sen kanssa olemme jakaneet surun Tessan kuolemasta ja ilon Amandan löytymisestä sekä Kujeen tulosta. Leela, ystäväni kääpiöpinseri, on ollut Onnin kämppiksenä jo kahdesti.

Kokoelma Onnin kuviaOnni on oppinut melkoisen kasan temppuja. Se on itsepäinen machoilija, mutta toisaalta se on omalla tavallaan melkoinen mammanpoika. Onni rakastaa ihmisiä, ihan kaikkia. Sen kanssa on helppo liikkua ihan missä vaan. Onni osaa kyllä nolata minut, mutta yleensä saan olla siitä ylpeä.

Kävimme Onnin kanssa pentukurssilla ja kokeilimme eräänä kesänä agilitya. Tokoilu ei ollut meidän juttu ja agilitykin jäi pois kuvioista, joten lopulta Onni ajautui kotikoiraksi. Amandan johdattamana innoistuin näyttelyissä käymisestä ja Onnikin on raahattu kehään, vaikka sitä alunperin ei ollut tarkoitus viedä näyttelyyn. Ensi-esiintyminen tapahtui Tuurissa 18.6.2006. Onni on ollut mukana myös muutamissa agilityharkoissa ja siitä tulikin ensimmäinen koira, jonka kanssa olen virallisiin kilpailuihin lähtenyt. Onni kyllästyy helposti, joten joudun pitämään sen kanssa välillä pitkiä taukoja.

Nykyisin Onni asustelee vanhempieni luona. Aluksi se meni sinne vain hoitoon, mutta koska se viihtyy siellä hyvin en ole raaskinut vaatia Onnia enää takaisin. Tarkoitus olisi ilmoittaa Onni vielä veteraaniluokkaan näyttelyihin ja pyöräyttää se muutaman kerran kehässä.

Miimoksen Muscida

Pikkuinen avatarNimi: Onni

Rotu: glen of imaalinterrieri

Synt: 17.05.2001

Sukupuoli: uros

Omistaja: Hanna Degerman

Kasvattaja: Katri Espo (Miimoksen)

Tuloksia ja muuta tietoa

Näyttelyt

Arvostelut

Agilitytulokset

Tulokset Koiranetissä

Muuta

Onnin kuvia